Przyjęcia okolicznościoweKonferencje i bankiety Imprezy firmoweSpotkania biznesowe i uroczyste obiady po obronie tytuów naukowychStoły szwedzkieKolacje - zestawy menuGrupy turystyczne

Kolacje

Menu trzydaniowe (zupa + danie główne + deser)

Menu A: 71 PLN
Chłodnik z botwinki na maślance z jajkiem
Filet z kurczaka z sałatką z komosy ryżowej i kalafiora z winegretem koperkowym podany z serkiem bazyliowo – pomidorowym
Tarta z rabarbarem i lodami waniliowymi

Menu B: 76 PLN
Krem z pietruszki z dodatkiem gruszki i oliwą szczypiorkową
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z frytkami podane z ogórkiem małosolnym, piklowaną kalarepą i czerwoną cebulką
Sorbet mango z marakują podany z sosem truskawkowym

Menu C: 79 PLN
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu D: 83 PLN
Krem z pietruszki z dodatkiem gruszki i oliwą szczypiorkową
Królicze skoki duszone w śmietanie podane z kremowymi ziemniakami z czosnkiem niedźwiedzim
Tarta z rabarbarem i lodami waniliowymi

Menu E: 88 PLN
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Karczek z dzika pieczony podany z sosem własnym, pęczotto z borowikami i sałatką z roszponki z marynowanymi burakami
Mus limonkowy z białą czekoladą podany z likierem kokosowym

Menu F - wegetariańskie: 68 PLN
Chłodnik z botwinki na maślance z jajkiem
Placki szpinakowo - gryczane z sosem borowikowym i sałatami
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu G - wegetariańskie: 73 PLN
Krem z pietruszki z dodatkiem gruszki i oliwą szczypiorkową
Pstrąg w całości podany z lekką sałatką z kaszy kus kus, pieczonej papryki, ogórka, rzodkiewki wraz z dipem jogurtowo - czosnkowym
Sernik miętowy z gorzką czekoladą i sosem z kiwi

Menu trzydaniowe (przystawka + danie główne + deser)

Menu H: 78 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Filet z kurczaka z sałatką z komosy ryżowej i kalafiora z winegretem koperkowym podany z serkiem bazyliowo – pomidorowym
Tarta z rabarbarem i lodami waniliowymi

Menu I: 84 PLN
Tatar z Matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z frytkami podane z ogórkiem małosolnym, piklowaną kalarepą i czerwoną cebulką
Sorbet mango z marakują podany z sosem truskawkowym

Menu J: 90 PLN
Carpaccio wołowe z tartym serem Parmezan i rukolą
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu K: 92 PLN
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca podane z puree z grzybów
Królicze skoki duszone w śmietanie podane z kremowymi ziemniakami z czosnkiem niedźwiedzim
Mus limonkowy z białą czekoladą podany z likierem kokosowym

Menu L – tylko do max. 25 osób: 114 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Turnedo z polędwicy wołowej z sosem pieprzowym podane z karmelizowanym selerem i słodko – kwaśnym puree z estragonem
Tarta z rabarbarem i lodami waniliowymi

Menu M - wegetariańskie: 73 PLN
Roladki z bakłażana zapiekane z mozzarellą podane z sosem z pieczonej papryki i pomidora
Tarta grzybowo - porowa podana z bukietem sałat
Sernik miętowy z gorzką czekoladą i sosem z kiwi

Menu N - wegetariańskie:  95 PLN
Sałatka z zapieczoną mozarellą panierowaną w maku i sezamie z czarnuszką podana z kiełkami i prażonymi ziarnami dyni i słonecznika
Filet z łososia podany z sałatką z kopru włoskiego i jabłka, z serem Gorgonzola
Sorbet mango z marakują podany z sosem truskawkowym

Menu czterodaniowe (przystawka + zupa + danie główne + deser)

Menu A: 94 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Chłodnik z botwinki na maślance z jajkiem
Filet z kurczaka z sałatką z komosy ryżowej i kalafiora z winegretem koperkowym podany z serkiem bazyliowo – pomidorowym
Tarta z rabarbarem i lodami waniliowymi

Menu B: 100 PLN
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca podane z puree z grzybów
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z frytkami podane z ogórkiem małosolnym, piklowaną kalarepą i czerwoną cebulką
Sernik miętowy z gorzką czekoladą i sosem z kiwi

Menu C: 103 PLN
Tatar z Matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną
Krem z pietruszki z dodatkiem gruszki i oliwą szczypiorkową
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną
Sorbet mango z marakują podany z sosem truskawkowym

Menu D: 110 PLN
Roladki z bakłażana zapiekane z mozzarellą podane z sosem z pieczonej papryki i pomidora
Chłodnik z botwinki na maślance z jajkiem
Królicze skoki duszone w śmietanie podane z kremowymi ziemniakami z czosnkiem niedźwiedzim
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu E: 112 PLN
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca podane z puree z grzybów
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Karczek z dzika pieczony podany z sosem własnym, pęczotto z borowikami i sałatką z roszponki z marynowanymi burakami
Mus limonkowy z białą czekoladą podany z likierem kokosowym

Menu F: 116 PLN
Carpaccio wołowe z tartym serem Parmezan i rukolą
Krem z pietruszki z dodatkiem gruszki i oliwą szczypiorkową
Pieczeń cielęca marynowana w białym winie podana z sałatką z młodych ziemniaków, ogórka i chrzanu
Sernik miętowy z gorzką czekoladą i sosem z kiwi

Menu G - tylko do max. 25 osób: 131 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Turnedo z polędwicy wołowej z sosem pieprzowym podane z karmelizowanym selerem i słodko – kwaśnym puree z estragonem
Tarta z rabarbarem i lodami waniliowymi

Menu H  – wegetariańskie: 95 PLN
Roladki z bakłażana zapiekane z mozzarellą podane z sosem z pieczonej papryki i pomidora
Krem z pietruszki z dodatkiem gruszki i oliwą szczypiorkową
Placki szpinakowo - gryczane z sosem borowikowym i sałatami
Sorbet mango z marakują podany z sosem truskawkowym

Menu I – wegetariańskie: 102  PLN
Sałatka z zapieczoną mozarellą panierowaną w maku i sezamie z czarnuszką podana z kiełkami i prażonymi ziarnami dyni i słonecznika
Chłodnik z botwinki na maślance z jajkiem
Pstrąg w całości podany z lekką sałatką z kaszy kus kus, pieczonej papryki, ogórka, rzodkiewki wraz z dipem jogurtowo - czosnkowym
Lody z białej czekolady z sosem malinowym