Przyjęcia okolicznościoweKonferencje i bankiety Imprezy firmoweSpotkania biznesowe i uroczyste obiady po obronie tytuów naukowychStoły szwedzkieKolacje - zestawy menuGrupy turystyczne

Kolacje

Menu trzydaniowe (zupa + danie główne + deser)

Menu A: 69 PLN
Zupa szczawiowa z buncem
Filet z kurczaka z sosem orzechowym podany z razowymi kopytkami i bukietem sałat
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu B: 76 PLN
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z domowymi frytkami i kapustą zasmażaną
Mus z domowego twarożku z migdałami i rodzynkami w likierze Amaretto

Menu C: 79 PLN
Aromatyczny krem z borowików podany z grzanką
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną
Torcik czekoladowy z orzechami włoskimi podany z sosem wiśniowym i bitą śmietaną

Menu D: 86 PLN
Zupa szczawiowa z buncem
Karczek z dzika pieczony podany z sosem własnym, pęczotto z borowikami i sałatką z roszponki z marynowanymi burakami
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu E: 88 PLN
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Pieczeń cielęca w sosie borowikowym podana z polentą i szpinakiem
Sorbet mango z marakują podany z sosem wiśniowym

Menu F  – wegetariańskie: 65 PLN
Zupa szczawiowa z buncem
Placki szpinakowo - gryczane z sosem borowikowym i sałatami
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu G – wegetariańskie: 74 PLN
Aromatyczny krem z borowików podany z grzanką
Pstrąg w całości podany z sałatką ze słodko-kwaśnego selera, orzechami laskowymi i rukolą
Mus z domowego twarożku z migdałami i rodzynkami w likierze Amaretto

Menu trzydaniowe (przystawka + danie główne + deser)

Menu H: 76 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Filet z kurczaka z sosem orzechowym podany z razowymi kopytkami i bukietem sałat
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu I: 85 PLN
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca podane z puree z grzybów
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną
Torcik czekoladowy z orzechami włoskimi podany z sosem wiśniowym i bitą śmietaną

Menu J: 87 PLN
Carpaccio wołowe z tartym serem Parmezan i rukolą
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z domowymi frytkami i kapustą zasmażaną
Sorbet mango z marakują podany z sosem wiśniowym

Menu K: 92 PLN
Śledź marynowany w zakwasie barszczu czerwonego podany z puree z jabłka i chipsem piernikowym
Króliczy skok w sosie kurkowym podany z pieczonymi zimowymi warzywami z dressingiem anchois
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu L - tylko do max. 25 osób: 114 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Turnedo z polędwicy wołowej w sosie serowym podane z krokiecikami ziemniaczanymi i sałatką z brukselki z suszonymi śliwkami
Mus z domowego twarożku z migdałami i rodzynkami w likierze Amaretto

Menu M – wegetariańskie: 69 PLN
Śledź marynowany w zakwasie barszczu czerwonego podany z puree z jabłka i chipsem piernikowym
Tarta grzybowo - porowa podana z bukietem sałat
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu N – wegetariańskie: 95 PLN
Sałatka z zapieczoną mozarellą panierowaną w maku i sezamie z czarnuszką
podana z kiełkami i prażonymi ziarnami dyni i słonecznika
Filet z łososia z pieczonym topinamburem i czarnym makaronem z pomidorkami cherry
Sorbet mango z marakują podany z sosem wiśniowym

Menu czterodaniowe (przystawka + zupa + danie główne + deser)

Menu A: 92 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Zupa szczawiowa z buncem
Filet z kurczaka z sosem orzechowym podany z razowymi kopytkami i bukietem sałat
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu B: 102 PLN
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca podane z puree z grzybów
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną
Torcik czekoladowy z orzechami włoskimi podany z sosem wiśniowym i bitą śmietaną

Menu C: 102 PLN
Śledź marynowany w zakwasie barszczu czerwonego podany z puree z jabłka i chipsem piernikowym
Aromatyczny krem z borowików podany z grzanką
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z domowymi frytkami i kapustą zasmażaną  
Sorbet mango z marakują podany z sosem wiśniowym

Menu D: 107 PLN
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca podane z puree z grzybów
Zupa szczawiowa z buncem
Króliczy skok w sosie kurkowym podany z pieczonymi zimowymi warzywami z dressingiem anchois
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu E: 115 PLN
Carpaccio wołowe z tartym serem Parmezan i rukolą
Zupa szczawiowa z buncem
Pieczeń cielęca w sosie borowikowym podana z polentą i szpinakiem
Mus z domowego twarożku z migdałami i rodzynkami w likierze Amaretto

Menu F: 116 PLN
Carpaccio wołowe z tartym serem Parmezan i rukolą
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Pół kaczki pieczone podane z sosem porzeczkowym, z puree z selera i pieczoną czerwoną kapustą
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu G - tylko do max. 25 osób: 132 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Aromatyczny krem z borowików podany z grzanką
Turnedo z polędwicy wołowej w sosie serowym podane z krokiecikami ziemniaczanymi i sałatką z brukselki z suszonymi śliwkami
Torcik czekoladowy z orzechami włoskimi podany z sosem wiśniowym i bitą śmietaną

Menu H  – wegetariańskie: 92 PLN
Śledź marynowany w zakwasie barszczu czerwonego podany z puree z jabłka i chipsem piernikowym
Zupa szczawiowa z buncem
Placki szpinakowo - gryczane z sosem borowikowym i sałatami
Sorbet mango z marakują podany z sosem wiśniowym

Menu I – wegetariańskie: 104  PLN
Sałatka z zapieczoną mozarellą panierowaną w maku i sezamie z czarnuszką podana z kiełkami i prażonymi ziarnami dyni i słonecznika
Aromatyczny krem z borowików podany z grzanką
Pstrąg w całości podany z sałatką ze słodko-kwaśnego selera, orzechami laskowymi i rukolą
Lody z białej czekolady z sosem malinowym