Przyjęcia okolicznościoweKonferencje i bankiety Imprezy firmoweSpotkania biznesowe i uroczyste obiady po obronie tytuów naukowychStoły szwedzkieKolacje - zestawy menuGrupy turystyczne

Kolacje

Menu trzydaniowe (zupa + danie główne + deser)

Menu A: 51 PLN
Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
Filet z kurczaka marynowany w ziołach podany z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu B: 63 PLN
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Tradycyjny kotlet schabowy podany z puree ziemniaczanym oraz sałatką colesław
Tarta Oreo z kremem orzechowym i Ganache kawowo-czekoladowym   

Menu C: 76 PLN
Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z domowymi frytkami i kapustą zasmażaną
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu D: 86 PLN
Zupa szczawiowa podana z grzankami
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną
Torcik czekoladowy z orzechami włoskimi podany z sosem wiśniowym i bitą śmietaną

Menu E: 90 PLN
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Króliczy skok w sosie śmietanowym podany z ziemniakami opiekanymi i fasolką szparagową
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu F - wegetariańskie: 58 PLN
Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
Tarta warzywna podana z bukietem sałat
Tarta Oreo z kremem orzechowym i Ganache kawowo-czekoladowym   

Menu G - wegetariańskie: 72 PLN
Zupa szczawiowa podana z grzankami
Strudel z łososiem i serem ricotta podany w aromacie rozmarynu
Sorbet mango z marakują podany z sosem wiśniowym

Menu trzydaniowe (przystawka + danie główne + deser)

Menu H: 59 PLN
Tatar z Matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną
Filet z kurczaka marynowany w ziołach podany z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu I: 69 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Tradycyjny kotlet schabowy podany z puree ziemniaczanym oraz sałatką colesław
Tarta Oreo z kremem orzechowym i Ganache kawowo-czekoladowym   

Menu J: 92 PLN
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca podane z puree z grzybów
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z domowymi frytkami i kapustą zasmażaną
Torcik czekoladowy z orzechami włoskimi podany z sosem wiśniowym i bitą śmietaną

Menu K: 100 PLN
Carpaccio wołowe z tartym serem Grana Padano i rukolą
Króliczy skok w sosie śmietanowym podany z ziemniakami opiekanymi i fasolką szparagową
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu L: 103 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią
Pół kaczki pieczone podane z sosem porzeczkowym z puree z pasternaka i kapustą czerwoną duszoną ze śliwką
Sorbet mango z marakują podany z sosem wiśniowym

Menu M - wegetariańskie: 71 PLN
Tatar z Matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną
Placki szpinakowo - gryczane z sosem pieprzowym i sałatami
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu N - wegetariańskie: 89 PLN
Sałatka z zapieczoną mozarellą panierowaną w maku i sezamie z czarnuszką podana z kiełkami i prażonymi ziarnami dyni i słonecznika
Pstrąg w całości podany z sałatką ze słodko-kwaśnego selera z orzechami laskowymi
Tarta Oreo z kremem orzechowym i Ganache kawowo-czekoladowym
 
Menu czterodaniowe (przystawka + zupa + danie główne + deser)

Menu A: 70 PLN
Tatar z Matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną   
Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
Filet z kurczaka marynowany w ziołach podany z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu B: 88 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią   
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Tradycyjny kotlet schabowy podany z puree ziemniaczanym oraz sałatką colesław
Tarta Oreo z kremem orzechowym i Ganache kawowo-czekoladowym   

Menu C: 104 PLN
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca podane z puree z grzybów   
Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z domowymi frytkami i kapustą zasmażaną
Lody z białej czekolady z sosem malinowym

Menu D: 111 PLN
Carpaccio wołowe z tartym serem Grana Padano i rukolą   
Zupa szczawiowa podana z grzankami
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną
Szarlotka z cynamonem i rodzynkami podana na ciepło z sosem angielskim

Menu E: 119 PLN
Wolno pieczony szarpany karczek ze słodką cebulą i kminkiem podany z chrupiącą bułeczką i piklowaną marchwią   
Tradycyjny żurek staropolski z jajkiem
Króliczy skok w sosie śmietanowym podany z ziemniakami opiekanymi i fasolką szparagową
Torcik czekoladowy z orzechami włoskimi podany z sosem wiśniowym i bitą śmietaną

Menu F - wegetariańskie: 77 PLN
Tatar z Matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną   
Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
Tarta warzywna podana z bukietem sałat
Tarta Oreo z kremem orzechowym i Ganache kawowo-czekoladowym   

Menu G - wegetariańskie: 100 PLN
Sałatka z zapieczoną mozarellą panierowaną w maku i sezamie z czarnuszką podana z kiełkami i prażonymi ziarnami dyni i słonecznika
Zupa szczawiowa podana z grzankami
Strudel z łososiem i serem ricotta podany w aromacie rozmarynu
Sorbet mango z marakują podany z sosem wiśniowym