Pierogi: ruskie, z mięsem, ze szpinakiem, z kaszą gryczaną 9 szt. | 18 zł |
Filet z kurczaka marynowany w ziołach podany z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej | 23 zł |
Filet z kurczaka panierowany z opiekanymi ziemniakami i zieloną fasolką szparagową | 22 zł |
Tradycyjny kotlet schabowy podany z puree ziemniaczanym i sałatką colesław | 23 zł |
Filet z mintaja z ziemniakami gotowanymi i surówką z kiszonej kapusty | 22 zł |
Placki szpinakowo-gryczane z sosem pieprzowym i bukietem sałat 2 szt. | 22 zł |
Gołąbki z sosem pomidorowym 2szt. | 19 zł |
Sałatka z kurczakiem marynowanym w sosie worchestershire podana z suszonymi pomidorami i kozim serem zapieczonym na grzance | 24 zł |
Sałatka z zapieczoną mozarellą panierowaną w maku i sezamie z czarnuszką podana z kiełkami i prażonymi ziarnami dyni i słonecznika | 24 zł |
Tarta warzywna podana z bukietem sałat | 24 zł |
Strudel z łososiem i serem ricotta podany w aromacie rozmarynu z bukietem sałat | 28 zł |
Pierożki z farszem z dzika w aromacie jałowca 9szt. | 26 zł |
Żeberka wieprzowe marynowane w sosie BBQ z domowymi frytkami i sałatką colesław | 38 zł |
Policzki wołowe duszone w winie podane z sałatką z kiszonej kapusty i pierogami z kaszą gryczaną | 39 zł |
Pstrąg w całości podany z sałatką ze słodko-kwaśnego selera z orzechami laskowymi | 39 zł |
Filet z łososia z puree ziemniaczanym i zieloną fasolką szparagową | 43 zł |
Króliczy skok w sosie śmietanowym podany z ziemniakami opiekanymi i surówką z kapusty pekińskiej | 45 zł |
Pieczeń cielęca w sosie własnym podana z krokiecikami ziemniaczanymi i szpinakiem | 54 zł |
Pół kaczki pieczone podane z sosem porzeczkowym z puree ziemniaczanym i bukietem sałat | 54 zł |